Ümit Özdağ’dan Destici’ye Ziya Gökalp’li Sert Cevap: “Soyca Türk Olsa da P*çtir”

BBP lideri Mustafa Destici’nin Ümit Özdağ'a yönelik “Türk müdür, tartışılır” açıklamasına Zafer Partisi lideri Özdağ, sosyal medya üzerinden sert bir yanıt verdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ hakkında tartışmalı açıklamalarda bulundu. Destici, Özdağ’ın milliyetçiliğini sorgularken, “Türk müdür o da tartışılır” ifadelerini kullandı ve Özdağ’ın kökenine ilişkin eleştirilerde bulundu.

Destici, “Ben Türk oğlu Türk’üm. Selçuklu köyü, yedi ceddimin kabri orada. Ümit Özdağ dedesinin mezarını bile gösteremez. Türk müdür, tartışılır. Almanya’da uzun süre kaldığı için oradaki Neo-Nazilerden etkilenmiş olabilir. Müslüman Türk milletinin gerçek bir evladı, ‘Filistin benim meselem değil’ diyebilir mi?” şeklinde konuştu.

Bu sert açıklamaların ardından Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Destici’ye çok sert bir yanıt verdi. Özdağ, paylaştığı görüntüler eşliğinde şu ifadelere yer verdi:

“Boş Konuşuyorsun, Çünkü Cahilsin”

Özdağ, Destici’nin iddialarına şu maddelerle karşılık verdi:

  1. “Filistin Milli Davamız Değil”
    • Filistin milli davamız değildir. Arap Birliği ülkelerinin çoğu bile Filistin’i milli dava kabul etmezken, Türkiye neden kabul etsin? Filistin, Kuzey Kıbrıs, Doğu Türkistan, Dağlık Karabağ’da Türk milletinin düşmanlarının yanında yer aldı mı? Evet.
  2. “İki Dedemin de Mezarlarını Sana Gösteririm”
    • Dedelerime gelecek olursak, iki dedemin de mezarını sana gösterebilirim. Ayrıca dedemin babasının mezarını da. Ama sana bir şey daha göstereyim: İstiklal Harbi Beratı. Peki sen, dedenin İstiklal Harbi beratını gösterebilir misin?
  3. “Arapçılık Yapıyorsun, İşgali Meşrulaştırıyorsun”
    • Sen Arapçılık yapıp, işgali meşrulaştırıyorsun. Biz ise Gaziantep, Şanlıurfa, Hatay, Adana, Mersin gibi şehirlerimiz için mücadele ediyoruz, ağıt yakmak zorunda kalmayalım diye.
  4. “Soyca Türk Olsa da…”
    • Türklüğüm tartışılır demişsin. Sana Ziya Gökalp‘in dizeleriyle cevap veriyorum:
      “Türklük hem mefkûrem, hem kanımdır;
      Sırtımdan alınmaz, çünkü kürk değil!
      Türklük hadimine ‘Türk değildir’ diyen,
      Soyca Türk olsa da ‘piçtir’, Türk değil.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: