Türkiye’yi Sarsan Katilin Kitaplığı: ‘Kukla’ Kitabındaki Seri Cinayetler Dikkat Çekiyor

İstanbul Fatih'te iki kadını öldüren Semih Çelik'in evinde bulunan 'Kukla' isimli kitap dikkat çekti. Seri cinayetleri anlatan kitaptan etkilenmiş olabileceği düşünülüyor.

İstanbul Fatih‘te, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil‘i vahşice öldüren 19 yaşındaki Semih Çelik‘in evinde yapılan aramalarda, kitaplığında bulunan Daniel Cole‘un kaleme aldığı ‘Kukla’ isimli kitap dikkat çekti. Uzmanlar, Çelik’in bu kitaptan etkilenmiş olabileceğini düşünüyor.

Vahşi Cinayet ve Psikolojik Tedavi

Türkiye, geçtiğimiz cuma günü iki genç kadının korkunç bir şekilde katledilmesiyle sarsıldı. Semih Çelik, bir saat içinde 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil‘i katletti ve ardından intihar etti. Çelik’in daha önce psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle altı kez tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Kitaplıktaki ‘Kukla’ Kitabı

Katil Semih Çelik‘in evinde yapılan aramalarda, kitaplığında yer alan ‘Kukla’ kitabı dikkat çekti. Kitapta, seri cinayetler işleyen bir katilin hikayesi anlatılıyor. Yetkililer, Çelik’in bu kitaptan etkilenmiş olabileceğini belirtiyor.

‘Kukla’ Kitabının Konusu

Kitapta, altı kurbanın vücut parçalarını bir araya dikerek korkunç bir ceset oluşturan bir seri katilin hikayesi anlatılıyor. Basının “Kukla” adını verdiği bu ceset tüm ülkeyi sarsıyor. Kısa bir süre sonra katil, öldüreceği altı kişinin isminin bulunduğu bir liste yayımlıyor ve öldüreceği tarihleri de ekliyor. Listenin sonunda, vakayı inceleyen Dedektif William Fawkes‘un adı da bulunuyor.

Kitap, cinayetleri durdurmaya çalışan dedektiflerin mücadelelerini ve dedektifin geçmişinden izler taşıyan bu karmaşık vakayı anlatıyor. Çelik’in, bu kitabın şiddet içeren temalarından etkilenmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: