Türkiye Bu Vahşeti Konuşuyor… Başını Kesti, Surlardan Aşağı Attı: Semih Çelik’in Tüyler Ürperten Cinayet Gecesi

İstanbul'da iki genç kızı katleden Semih Çelik’in daha önce 5 kez psikolojik tedavi gördüğü ve suç kaydının olmadığı ortaya çıktı. Olay Türkiye'de şok etkisi yarattı.

İstanbul Fatih’te dün yaşanan ve Türkiye’nin gündemine oturan korkunç olayla ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. 19 yaşındaki Semih Çelik, aynı yaşta olan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i bir saat içinde canice katletti. Olayın ardından Çelik, intihar ederek yaşamına son verdi. Dehşet verici bu cinayetle ilgili Semih Çelik’in geçmişine dair çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Semih Çelik’in Psikolojik Sorunları Vardı

Kasaplık yaptığı öğrenilen Semih Çelik’in, daha önce 5 kez psikolojik tedavi gördüğü ve iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ortaya çıktı. Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören Çelik’in suç kaydı olmadığı belirlendi. Ayrıca, daha önce bir kez intihara teşebbüs ettiği de öğrenildi.

Babasından İlk Açıklama

Semih Çelik’in babası Adem Çelik, oğlunun psikolojik sorunları olduğunu doğruladı. Kuryelik yapan baba, olayın ardından HaberTürk’e yaptığı açıklamada, Ayşenur Halil‘in oğlunun sevgilisi olduğunu, İkbal Uzuner‘in ise oğlunun okul arkadaşı olduğunu söyledi. Baba, oğlunun yaşadığı ruhsal sıkıntılardan dolayı tedavi gördüğünü de ekledi.

Baba Adem Çelik, ifadesinde Eyüpsultan ilçesinde öldürülen maktul Ayşenur Halil isimli genç kızın oğlunun sevgilisi olduğunu; Fatih’te surlarda öldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızında oğlunun okul arkadaşı olduğunu söyledi.

📌 Oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu anlatan baba, oğlunun daha öncede bu konuyla ilgili hastanede tedavi gördüğünü söyledi.

📌 Yapılan incelemelerde katilin 1 yıl içinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu tespit edildi.

📌 Katil Semih Çelik hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de intihara teşebbüsten kayıt açıldığı belirlendi.

Dehşet Veren Olay

Semih Çelik, öldürdüğü genç kızlardan İkbal Uzuner’in başını kesip surlardan aşağı attıktan sonra, boğazına ip geçirerek surlardan atlayarak intihar etti. Olay, tüm ülkede şok etkisi yarattı.

Bugün Defnedilecekler

Cinayet sonucu hayatını kaybeden Ayşenur Halil, bugün öğle namazından sonra, İkbal Uzuner ise ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Katil zanlısı Semih Çelik de öğlen namazından sonra defnedilecek.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: