Trump’ın Florida’daki Golf Kulübünde Silah Sesleri: Trump Güvende, Beyaz Saray Bilgilendirildi

Trump’ın Florida’daki Golf Kulübü yakınlarında silah sesleri duyuldu, Trump güvende. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Donald Trump’ın kampanya sözcüsü, Florida’daki Trump International Golf Kulübü yakınlarında silah seslerinin duyulmasının ardından Trump’ın güvende olduğunu açıkladı.

Trump kampanyasının iletişim direktörü Steven Cheung, “Başkan Trump, çevredeki silah seslerinin ardından güvende. Şu anda daha fazla ayrıntı yok” dedi.

Olay, West Palm Beach’teki Trump International Golf Sahası yakınlarında meydana geldi. Donald Trump, olay sırasında kulüpte bulunuyordu.

Gizli Servis, olayı doğrulayarak Palm Beach İlçe Şerifliği ile birlikte çalıştıklarını ve olayı araştırdıklarını belirtti. Gizli Servis, Trump’ın güvende olduğunu vurguladı.

Şerif Departmanı’ndan bir sözcü, olayla ilgili olarak “potansiyel bir şüpheli” tespit ettiklerini ve bir basın toplantısı düzenleyeceklerini bildirdi.

Beyaz Saray da bir açıklama yaparak, Başkan Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in, Trump Uluslararası Golf Sahası’ndaki güvenlik olayı hakkında bilgilendirildiğini duyurdu. Beyaz Saray açıklamasında, “Trump’ın güvende olduğunu bilmek onları rahatlattı ve ekibi tarafından düzenli olarak bilgilendirilecekler” denildi.

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, X (eski adıyla Twitter) üzerinden Trump ile konuştuğunu ve “Trump’ın moralinin iyi olduğunu ve ülkeyi kurtarmak için her zamankinden daha kararlı olduğunu” yazdı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: