Suç Makinesi, Polis Şeyda Yılmaz’ı Şehit Etti: 26 Suç Kaydına Rağmen Sokakta

Ümraniye'de, suç kaydı bulunan şahsın açtığı ateş sonucu Polis Memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu, olayda iki kişi de yaralandı.

İstanbul Ümraniye‘de yaşanan olayda, motosiklet hırsızlığı suçundan aranan ve yakalanan 19 yaşındaki Y.E.Ç. adlı şahıs, polisle yaşanan arbedede bir polis memurunun silahını alarak ateş açtı. Olayda Polis Memuru Şeyda Yılmaz şehit olurken, bir diğer polis memuru ve zanlının annesi de yaralandı. Zanlının, 26 suç kaydına sahip olduğu tespit edildi.

Arbedede Şehit Verdik

Polis ekiplerinin suç kaydı bulunan şahsı yakalamak için başlattığı operasyonda, zanlı Ihlamurkuyu Mahallesi’nde yakalandı. Ancak zanlı, arbede sırasında bir polis memurunun silahını alarak polislere ve çevrede bulunanlara ateş açtı. 27 yaşındaki Şeyda Yılmaz, görev başında karşılık vererek çatışmaya katıldı, ancak açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olayda, Polis Memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe ve zanlının annesi P.G. de yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tüm müdahalelere rağmen Şeyda Yılmaz kurtarılamadı. Yaralı polis memuru ve diğer şahsın tedavisi sürüyor.

İçişleri Bakanı’ndan Başsağlığı Mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımlayarak, kahraman polis Şeyda Yılmaz’ın şehit olmasından duyduğu derin üzüntüyü ifade etti. Bakan Yerlikaya, Şehit Yılmaz’a Allah’tan rahmet dilerken, yaralı polis memuruna da acil şifalar diledi.

Ümraniye’de Polisi Şehit Eden Yunus Emre Geçti’nin Tehdit Dolu Paylaşımı Ortaya Çıktı

İstanbul Ümraniye‘de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve arbede sırasında Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. 19 yaşındaki zanlının birkaç ay önce sosyal medya hesabından tehdit dolu bir paylaşım yaptığı öğrenildi. Geçti’nin paylaşımında, “Bir dahaki sefere kafanıza basarım” ifadesini kullandığı ve bu mesajın ardından suç dolu geçmişinin devam ettiği belirtildi.

Geçmişi Suçlarla Dolu

26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti, Ümraniye’deki son olayda bir polis memurunun silahını alarak ateş açtı ve Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etti. Aynı zamanda zanlının annesi ve bir polis memuru da olay sırasında yaralandı. Olay sonrası yapılan araştırmalarda, Geçti’nin sosyal medya üzerinden tehdit içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve suça meyilli tavırlar sergilediği tespit edildi.

Yunus Emre Geçti’nin 26 suç kaydından bazıları şöyle:

• 1 adet uyuşturucu ticareti

• 8 adet uyuşturucu kullanma

• 2 adet kasten yaralama

• 1 adet cinsel taciz

• 2 adet yağma

• 1 adet gasp

• 2 adet çocuğa cinsel istismar

• 1 adet hırsızlık

• 2 adet mala zarar verme

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: