Suç Makinesi, Polis Katili Yunus Emre Geçti Suçlamaları Kabul Etmedi: Tutuksuz Yargılama İstedi

Polis katili Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı: Şeyda Yılmaz'ı şehit eden şüpheli, suçlamaları kabul etmedi ve yüzsüzce tutuksuz yargılama istedi.

İstanbul Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı şüphesiyle gözaltına alınan ve hakkında 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti’nin ifadesi ortaya çıktı. Polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Geçti, karakoldan kaçarken yaşanan olaylar hakkında savunma yaptı. Uyuşturucu madde kullandığını belirten Geçti, suçlamaları kabul etmediğini ve kasten suç işlemediğini iddia etti.

“Karakolun Duvarından Atlayarak Kaçtım”

Geçti, ifadesinde karakolda bekletildiği sırada annesinin çığlıklarını duyduğunu ve karakolun duvarından atlayarak kaçtığını belirtti. Kendisini gasp eden hasımlarıyla karşılaştığını, bu sırada sol kolundan vurulduğunu ve yerde bulduğu bir silahla ateş ettiğini söyledi.

“Polis Olduklarını Anlamadım”

Saldırgan, polis olduklarını fark etmediği kişilere ateş ettiğini ve olay anında kadın olduğunu bilmediğini iddia etti. Suçlamaları reddeden Geçti, “Kasten suç işlemedim” diyerek tutuksuz yargılanmak istediğini dile getirdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: