Sosyetik Milletvekili Derya Ayaydın, Meclis’te Erdoğan’ın Elini Öptü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis açılışında AKP milletvekilleriyle bir araya geldi. Bahadır Yenişehirlioğlu’nun diz çökmesi ve Derya Ayaydın’ın el öpmesi dikkat çeken anlar arasında.

AKP milletvekilleri, yeni yasama yılının açılışı için Meclis’e gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmek için sıraya girdi. Sözcü‘den Veli Toprak‘ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dinlendiği odanın önünde vekiller, hatır sormak için bekledi.

Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Diz Çökmesi Dikkat Çekti

Bu isimler arasında, TRT’deki Abdülhamit dizisinde Tahsin Paşa karakterini canlandıran ve AKP Grup Başkanvekili olan Bahadır Yenişehirlioğlu da vardı. Yenişehirlioğlu’nun, Erdoğan’ın önünde diz çökmesi objektiflere yansıdı. Yenişehirlioğlu, geçtiğimiz yasama döneminde 650 bin TL’lik Rolex saati ile gündeme gelmiş ve sosyal medyada tepki toplamıştı.

Şebnem Bursalı ve Derya Ayaydın da Sıradaydı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek için sıraya girenler arasında, Monaco’da yediği istakozla gündeme gelen İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı da yer aldı. Ayrıca, İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, Erdoğan’ın elini öperek dikkatleri üzerine çekti.

Kaynak: İşte Gündem

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: