Sosyal Medyada #PetsForTrump Etiketiyle Yapay Zeka Paylaşımları Dolu Dizgin

Trump'ın göçmenlerin kedi ve köpek yediğini iddia etmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve mizahi paylaşımlara neden oldu.

ABD başkanlık yarışında Donald Trump, Kamala Harris ile gerçekleştirdiği ilk canlı yayın tartışmasında, göçmenlerin “köpek ve kedi yediğini” iddia etti. Bu açıklama hem Harris’in kahkahalarına neden oldu hem de sosyal medyada büyük bir espri tufanına yol açtı.

#PetsForTrump etiketiyle sosyal medyada binlerce kullanıcı, yapay zeka ile üretilen komik görüntüler paylaştı. Bir görüntüde, “Haitililer annemi yedi” yazılı pankart tutan bir köpek yer alırken, bir diğerinde kediler tellerden kaçmaya çalışıyordu. Bir başka gönderide Trump, zırh giyip kılıç tutarken arkasındaki hayvanları koruduğu bir görüntüde yer aldı.

Bu iddia, Springfield’daki göçmen tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. Şehir, 2020’de iş boşluklarını doldurmak için gelen Haitili göçmenlerle gündeme gelmişti. Göçmenlerin mavi yakalı işlerde çalıştığı Springfield, Trump’ın tartışmada dile getirdiği asılsız iddialarla yeniden ilgi odağı oldu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: