Skandalın Başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz “Adım Farah” Dizisinde Oynamış

Yenidoğan çetesi skandalının başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz'ın "Adım Farah" dizisinde çocuk doktoru rolüyle yer aldığı ortaya çıktı. Yılmaz, sosyal medyada eleştirildi.

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Yenidoğan çetesi skandalının şüpheli başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz‘ın geçtiğimiz yıl bir televizyon kanalında yayınlanan “Adım Farah” dizisinde, kendi adıyla çocuk doktoru rolünde oynadığı ortaya çıktı. Medilife Beylikdüzü Hastanesi‘nin başhekimi olarak görev yapan Yılmaz, dizide “Pediatrik İmmünoloji” uzmanı olarak yer aldı. Bu detayın ortaya çıkması, başhekimin kamuoyunda dikkat çekme çabası olarak yorumlandı ve sosyal medyada geniş eleştiriler aldı.

Başhekimin İfadesi Ortaya Çıktı

Yenidoğan çetesi soruşturması kapsamında şüpheli olarak ifadesi alınan Atilla Yılmaz, 1967 doğumlu olduğunu ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1989 yılında mezun olduğunu belirtti. İfadesinde, şu görevlerde bulunduğunu ifade etti:

  • Afyon Devlet Hastanesi Acil Servis
  • Eyüp Devlet Hastanesi Genel Cerrahi
  • Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Başhekimlik ve Genel Cerrahi
  • Beylikdüzü ve Esenyurt Devlet Hastaneleri Başhekim ve Genel Cerrah
  • Beylikdüzü Özel Kolan Hastanesi Başhekim ve Genel Cerrah
  • Beylikdüzü Medilife Hastanesi Başhekim ve Genel Cerrah

Ayrıca Yılmaz, Beylikdüzü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve İBB Meclis Sağlık Komisyonu Başkanı olarak görev yaptığını da ekledi.

Sosyal Medyada Tepkiler

Yılmaz’ın dizideki rolü sosyal medyada büyük tepki topladı. Özellikle çocuk ölümlerine neden olan bir çeteyle ilişkilendirilen bir kişinin, bir televizyon dizisinde çocuk doktoru olarak yer alması, eleştirilerin odağı oldu. Kendi adını kullanarak oynadığı bu rol, kamuoyunda daha fazla dikkat çekme çabası olarak değerlendirildi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: