Sinan Oğan Hakkında Cinsel İstismar İddiası! Suç Duyurusunda Bulundu!

Sinan Oğan hakkında, kendisinden 30 yaş genç bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ortaya atıldı. Oğan, bu suçlamayı gündeme getiren kişinin kendisinden şantajla 7 milyon TL talep ettiğini öne sürerek, şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu.

2023 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Sinan Oğan ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Veryansın TV’de yer alan Eray Çelebi’nin haberine göre, Jandarma Uzman Çavuş S.B., TÜRKSAM’da staj yapan sevgilisi M.Ö.’nün, Sinan Oğan ile arasında ilişki olduğundan şüphelendi ve sevgilisinin telefonuna casus yazılım yükledi. S.B., telefonda yaptığı incelemeler sonucunda sevgilisi M.Ö. ile Sinan Oğan’ın cinsel ilişki yaşadığını öne sürdü.

Uzman Çavuş S.B., kendisi Hakkari’de görevdeyken sevgilisi 23 yaşındaki M.Ö.’nün Sinan Oğan’ın stajyeri olduğunu ve ilişki yaşadığını iddia etti. Sinan Oğan ise şahsın kendisinden şantajla 7 milyon TL istediğini ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

Oğan ve M.Ö. iddiaları reddederken, S.B. hakkında kişisel verileri ele geçirme ve yayma suçlarından dava açıldı. S.B., 4 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi.

Oğan’ın avukatı Kürşat Ergün, iddiaların siyasi şantaj amacı taşıdığını belirtti ve Oğan’ın Erdoğan’a destek verdiği dönemde S.B.’nin montaj görüntülerle bazı siyasi partilerle temas kurup kurmadığını sorguladığını öne sürdü.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: