Serhat Akın’dan Saldırı Sonrası Sert Tepki: “Kumar Borcu İftirası Aşağılıkça”

Serhat Akın, uğradığı silahlı saldırı sonrası ilk açıklamasında, kumar borcu iddialarına sert tepki gösterdi ve kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Eski Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı oyuncusu Serhat Akın, uğradığı silahlı saldırı sonrası yaptığı ilk açıklamada, saldırının ardından kendisine yönelik yapılan iftiralara sert tepki gösterdi. Akın, sosyal medyadan paylaştığı videoda, saldırı sonrası kumar ve senet borcuyla ilgili çıkan dedikoduları kınadı ve kendisine destek verenlere teşekkür etti.

“Kumar Borcu İftirası Aşağılıkça”

Saldırı sonrası çıkan dedikodulardan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirten Akın, şu ifadeleri kullandı:
“Kumar borcu, senet borcu… Bunlar çok aşağılıkça. ‘Kumar borcu olup vurulduysa iyi oldu’ diyeceklerdi herhalde. İftira atanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.”

Destek Veren İsimlere Teşekkür

Kendisine destek veren isimleri sıralayan Serhat Akın, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimden kimseyi saymaması dikkat çekti. Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, eski takım arkadaşları Volkan Demirel, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk gibi isimlere teşekkür ederken, Fatih Terim, Alex de Souza ve birçok eski futbolcu dostunun da yanında olduğunu belirtti.

“Bu Süreçte Daha Güçlü Çıkacağım”

Serhat Akın, hayranlarından gelen sevginin kendisine güç verdiğini belirterek şunları ekledi:
“Sevginizi hissetmek şu an ayaklarımın üzerinde duracağım hissini veriyor. Buradan daha güçlü çıkacağımı biliyorum.”

Akın, saldırıya rağmen doğru bildiklerini söylemeye devam edeceğini ve devletin desteğiyle bu olayın aydınlığa kavuşacağını ifade etti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: