Serhat Akın’a Saldırı Olayında İki Kişi Yakalandı: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Serhat Akın’a yönelik silahlı saldırının faillerinin tespit edildiğini duyurdu. İki saldırgan yakalanırken, diğer iki kişi aranıyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski futbolcu Serhat Akın’a yönelik silahlı saldırının faillerinin tespit edildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, saldırıya karışan dört kişiden ikisinin yakalandığını, diğer iki şüphelinin ise arandığını açıkladı.

Geçtiğimiz gün İstanbul Beykoz Kavacık Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili olarak yapılan çalışmalarda, saldırganların motosikletli bir grup olduğu tespit edildi. Saldırı esnasında motosikleti kullanan ve ateş eden iki şüpheli henüz yakalanamazken, onlara yardım eden E. Ü. ve M. A. isimli şahısların yakalandığı bildirildi.

Bakan Yerlikaya’nın Açıklaması:

Ali Yerlikaya, Serhat Akın’a yönelik saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde, olayda kullanılan motosikletin bir araçla birlikte hareket ettiği tespit edilmiştir. Olaya karışan şahıslardan ikisi yakalanmış, motosikleti kullanan ve ateş eden şahısların yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.”

Olayla bağlantılı olan O. M. ve O. D. isimli şahıslar ise hala aranıyor. İçişleri Bakanlığı, tahkikatın titizlikle sürdüğünü belirtti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: