Şenay Gürler’den Gülse Birsel’e Vural Çelik Desteği: “Neredeyse Ölümün Sorumlusu İlan Edilecek”

Şenay Gürler, Vural Çelik’in vefatı sonrası tepki çeken Gülse Birsel’e destek çıktı. Gürler, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Birsel’in haksız yere suçlandığını savundu.

Vural Çelik‘in vefatının ardından yaptığı paylaşım nedeniyle tepki çeken Gülse Birsel‘e, meslektaşı Şenay Gürler‘den destek geldi. Avrupa Yakası dizisinde birlikte rol alan Gürler, sosyal medyada Birsel’e yönelik eleştirilere isyan etti. Gürler, Gülse Birsel’in haksız yere suçlandığını savundu.

Şenay Gürler’den Sert Tepki: “Haksız Eleştiriler”

Vural Çelik’in vefatının ardından Gülse Birsel’in sosyal medyada yaptığı açıklamaya gelen tepkilere Şenay Gürler sessiz kalmadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya üzerinden Birsel’e destek verdi ve yapılan suçlamaları “saçma” olarak nitelendirdi.

Gürler, paylaşımında şunları söyledi: “Kaç gündür Gülse hakkında saçma sapan suçlamalar yapılıyor. Hepimiz üzüldük Vural’ı bu kadar erken kaybettiğimiz için elbette. Ama Gülse neredeyse bu ölümün sorumlusu ilan edilecek. Gülse neden cenazeye katılamadığını anlattı, bu haksız eleştiriler durmalı.”

Sosyal Medyada Destek

Gürler’in bu açıklaması, Gülse Birsel’e gelen eleştirilerin bir kısmını yumuşattı. Pek çok sosyal medya kullanıcısı Gürler’in açıklamalarına katılırken, tartışmalar hala devam ediyor. Özellikle Birsel’in cenazeye katılmaması eleştirilere yol açarken, Gürler’in desteği, Birsel’e karşı artan baskıyı hafifletmiş gibi görünüyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: