Semih Çelik’in Saplantılı Cinayetinde Tüyler Ürperten Video: “Kalbini Çıkarmak, Gözlerini…”

Semih Çelik'in katlettiği İkbal Uzuner için çektiği tehdit dolu video ortaya çıktı. Çelik, videoda Uzuner'i öldürme planlarını ve saplantılı düşüncelerini anlatıyor.

Semih Çelik’in, takıntı haline getirdiği ve dün vahşice katlettiği İkbal Uzuner için geçtiğimiz yıl çektiği tüyler ürperten bir videoya Ekol TV ulaştı. Videoda, Çelik’in Uzuner’e karşı saplantılı ve tehditkâr bir tutum sergilediği, dehşet dolu ifadeler kullandığı görüldü.

Çelik’in Veda ve İtirafları

Videoda, Semih Çelik şu sözlerle İkbal Uzuner’e hitap ediyor:

“İkbal, seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür dilerim.” Bu sözlerle başlayan Çelik, Uzuner’e karşı işlediği suçu itiraf ederken, takıntısının derin boyutlarını gözler önüne seriyor. Çelik, videoda “Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için” diyerek Uzuner’e karşı beslediği ölümcül niyetini açıkça ifade ediyor.

Tüyler Ürperten Detaylar

Videoda yer alan en ürpertici bölüm ise Çelik’in Uzuner’e yönelik şiddet içeren fantezilerini dile getirdiği şu sözler oldu: “Kalbini çıkartmak, gözlerini…” Çelik, Uzuner’e karşı duyduğu saplantının şiddet boyutunu bu sözlerle açığa vuruyor. Ayrıca, videonun devamında Çelik, Tanrı’nın Uzuner’i koruduğunu ima ederek, “Tanrı o kadar yardım etti ki sana, iyi ki olmadı böyle bir şey” ifadesini kullanıyor.

Bu video, Semih Çelik’in saplantılı kişiliğini ve İkbal Uzuner’e yönelik şiddet eğilimini bir kez daha gözler önüne seriyor. Videonun ortaya çıkması, olayın arka planını daha da korkunç hale getirirken, Çelik’in Uzuner’i öldürme planını uzun süredir kafasında kurguladığını kanıtlıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: