Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın Eşi Acı Haberi Telsizden Duydu

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın eşi Semih Yılmaz, eşinin ölüm haberini telsizden duyduğunu ve yaşadığı zor süreci anlattı. Yılmaz, suç makinelerine karşı daha dikkatli olunmasını istedi.

İstanbul Ümraniye‘de suç makinesi olarak bilinen Yunus Emre Geçti tarafından şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz‘ın eşi Semih Yılmaz, eşinin ölüm haberini telsizden öğrendiğini anlattı. Olay, Dudullu Polis Merkezi’nde yaşanan bir kovalamaca ve silahlı arbede sırasında gerçekleşti.

“Telsizden Duydum…”

Semih Yılmaz, aynı vardiyada görev yaptıkları sırada telsizden bir polis memurunun yaralandığını duyduğunu belirtti. Eşini aradığında cevap alamayan Yılmaz, yaşadığı anları şöyle anlattı: “Telsizden yaralandığını duydum, eşimi aradım ama açmadı. Daha sonra bir arkadaşım, ‘vurulanlardan biri senin eşin’ dedi. O an ne yapacağımı bilemedim.

Şehit Olmayı İstiyordu

Semih Yılmaz, eşinin şehit olmayı istediğini daha önce aralarında konuştuklarını söyledi: “O, şehit olmayı çok istiyordu. Aramızda konuşurduk, ‘Önce ben, sonra sen’ diye… Bu acı haberi öyle aldım.

“Devlet Gerekeni Yapacaktır”

Yılmaz, zanlının cezalandırılacağına inandığını ve başka ailelerin aynı acıyı yaşamaması için suç makinelerine karşı daha dikkatli olunması gerektiğini belirtti. “Devletimizin gereğini yapacağına inanıyorum. Başka Şeyda’lar şehit olmasın, başka ailelerin canı yanmasın.” ifadelerini kullandı.

Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın Sivas’taki babaevine taziye ziyaretleri devam ederken, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve ekibi aileye başsağlığı diledi. Taziye sırasında, TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Poyraz ve olimpiyat şampiyonu güreşçi Taha Akgül de aileyi telefonla arayarak başsağlığı dileklerini iletti.

Olayın Detayları

Zanlı Yunus Emre Geçti, Dudullu Polis Merkezi’nden kaçtıktan sonra kovalamaca sonucu yakalandı. Çıkan arbede sırasında, polisin silahını alarak ateş eden Geçti, polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etti. Zanlı, “kamu görevlisini kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: