Seçil Erzan: “Fatih Terim’in Parasıyla Başkalarına Faiz Ödedim”

Eski Denizbank şube müdürü Seçil Erzan, Fatih Terim'in fon adı altında para vermediğini ve Hakan Ateş'in gişe dışı işlemlerden haberi olduğunu açıkladı.

Denizbank’ın eski Florya Şube Müdürü Seçil Erzan, yüksek getirili gizli fon vaadiyle aralarında ünlü isimlerin de olduğu 30’dan fazla kişiyi dolandırdığı iddiasıyla 11 Nisan 2023’ten beri tutuklu olarak yargılanıyor. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davada, Fatih Terim, Fernando Muslera, Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi ünlü isimlerin mağdur olduğu iddia ediliyor.

“Fatih Terim’den Fon Adı Altında Para Almadım”

Seçil Erzan, duruşmada yaptığı savunmada, Fatih Terim’in fon adı altında kendisine para vermediğini, aralarındaki dostane ilişkiden kaynaklı bir şekilde 300 bin ve 400 bin dolar aldığını söyledi. Bu paraların bankacılık ilişkisi çerçevesinde değil, aralarındaki abi-kardeş ilişkisi nedeniyle verildiğini belirtti.

“Fatih Terim’in Parasıyla Başkalarına Faiz Ödedim”

Erzan, Fatih Terim’den aldığı toplam 700 bin dolar ile başkalarına faiz ödediğini ve hiçbir usulsüz işlem yapmadığını savundu. Teftiş raporları ve bilirkişi raporlarına göre gelen ve giden paraların eşit olduğunu iddia etti.

“Hakan Ateş’in Haberi Vardı”

Seçil Erzan, gişe dışı işlemler hakkında kendisine yöneltilen soruya cevaben, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in bu işlemlerden haberdar olduğunu ve Hakan Ateş’ten gizli hiçbir işlem yapılmadığını ifade etti.

“Eksikleri Tefecilerden Aldığım Parayla Ödedim”

Erzan, Fatih Terim’in hesabındaki eksiklikleri, kendisine faiz almak maksadıyla verilen ve bir kısmı tefecilik yapan kişilerden aldığı paralarla ödediğini söyledi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: