Şahan Gökbakar Fatih Altaylı’nın Tepkisi Sonrası Sessizliğini Bozdu: Marmaris’teki Villası Kaçak mı?

Şahan Gökbakar, Marmaris'teki villasının kaçak olduğu iddialarına yanıt verdi. Fatih Altaylı'nın sert eleştirilerinden sonra Gökbakar, iddiaları yalanladı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Delikyol Koyu’nda bulunan villasının kaçak olduğu iddialarıyla gündemdeydi. İddialara göre, Gökbakar’ın villasının yıkım kararı alındığı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin devreye gireceği belirtilmişti. Gazeteci Fatih Altaylı, bu konuyu sert bir dille eleştirerek Gökbakar’ı hedef aldı. Altaylı, “Türk milletinin en muhalifi bile emlak rantı için gözünü karartıyor” ifadelerini kullandı.

Sessizliğini Bozan Gökbakar’dan Yanıt Geldi

Gökbakar, günler süren sessizliğini bozarak Instagram hesabından bir video paylaştı ve iddiaları yanıtladı. Ünlü komedyen, “Fatih Altaylı, konuyu benden öğrenebilirdi ama sormadı. Bu nedenle her şeyi açıklama ihtiyacı hissettim” dedi. İddiaların doğru olmadığını belirten Gökbakar, “Benim evim 80 metrekarelik bir köy evi, iddia edildiği gibi iki katlı değil. İskele ya da ek inşaat yapmadım” diye konuştu.

İddiaların Geçmişi

Şahan Gökbakar‘ın, Marmaris’te 10 milyon liraya aldığı villanın sahiline izinsiz olarak iskele yaptırdığı ve “Özel Mülktür Girilmez” tabelası astığı iddia edilmişti. Bu durum sosyal medyada ve basında büyük yankı uyandırmıştı. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından inceleme başlatılan olay, Gökbakar’ın yaptığı açıklamayla tekrar gündeme geldi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: