Rojin Kabaiş’in Babası İddiaları Reddetti: “Kızım İntihar Etmedi, Darbedildi”

Rojin Kabaiş’in babası, kızının darp edildiğine dair belirtiler olduğunu söyledi. Sırtındaki morlukları bizzat gördüğünü belirten baba, intihar iddialarını kesin bir dille reddetti.

Van’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş, kızının intihar ettiği iddialarını kesin bir dille reddetti. Baba Kabaiş, canlı yayında yaptığı açıklamada kızının sırtındaki morlukları bizzat gördüğünü belirterek, “Darbedildiğine dair belirtiler var. Sırtını tam çevirmediler ama buna rağmen sırtındaki morlukları gördüm” dedi.

İntihar İddialarını Reddetti

Kanal D’de yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programına telefonla bağlanan Nizamettin Kabaiş, kızının mutlu bir hayat sürdüğünü ve intihar etmesi için bir neden olmadığını belirtti. “Rojin çok mutlu bir çocuktu, namazını kılardı, okulunu çok severdi. Kesinlikle intihar edecek bir durumda değildi,” diyen Kabaiş, kızının başına gelenlerin araştırılması gerektiğini vurguladı.

24 Kilometre Uzağa Tek Başına Gitmesi Mümkün Değil

Baba Kabaiş, kızının cansız bedeninin bulunduğu bölgenin evine 24 kilometre uzaklıkta olduğunu ve Rojin’in bu mesafeyi tek başına gitmesinin imkânsız olduğunu söyledi. “Kızım oraya tek başına gitmedi. Ona bir şeyler yapıldı, mutlaka bir iz bulunacak” diyerek, kızının darp edilerek öldürüldüğüne inandığını belirtti.

Otopsi ve Google Aramaları

Kabaiş, kızının ölümüne dair şüphelerini dile getirirken, otopsi raporunun detaylarına da değindi. Savaş Kurtbaba’nın da katıldığı programda, Rojin’in Google’da yaptığı bazı aramaların bulunduğunu belirten yetkililer, kızın “Otopsi nasıl yapılır?” şeklinde aramalar yaptığını ortaya koydu. Ancak baba Kabaiş, bu durumun intiharın bir kanıtı olamayacağını savundu.

Sırtındaki Morluklar Şüphe Uyandırdı

Nizamettin Kabaiş, kızının sırtındaki morlukların kendisi tarafından fark edildiğini, ancak bu detayın otopsi sırasında tam olarak incelenmediğini söyledi. Kızının bedeninin suya atıldıktan sonra en fazla 4-5 gün suda kaldığını belirten baba, bedenin uzun süre suda kalmamış olmasının da şüpheli olduğunu vurguladı.

“Kızımı Götürüp Zarar Verdiklerini Düşünüyorum”

Kabaiş, kızının ölümünde birilerinin parmağı olduğuna inandığını, olay yerinde geçmişte içki içen insanların bıraktığı izlerin bulunduğunu dile getirdi. Rojin’in orada çakıl taşları topladığını hatırlatan baba, “Oradaki insanlar kızımı götürüp zarar vermiş olabilir” diyerek olayın üzerine gidilmesi gerektiğini ifade etti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: