Recep Canpolat FETÖ İddialarına Karşılık Verdi: Firari FETÖ’cülerle Görüştüm

Veryansın TV'de yer alan Recep Canpolat, FETÖ ile iltisaklı olduğu iddialarına yanıt vererek firari FETÖ'cülerle görüştüğünü itiraf etti. Nihat Genç ise eleştirilere hakaretle karşılık verdi.

Veryansın TV’de yer alan programlara katılan Recep Canpolat, hakkında ortaya atılan FETÖ iltisaklı iddialarına yanıt verdi. Canpolat, Aydınlık Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, FETÖ firarileri Adem Yavuz Arslan ve Turhan Bozkurt’la görüşmelerini doğruladı ancak bu görüşmelerin suç teşkil etmediğini belirtti.

Canpolat: “FETÖ Lideri ile 8 Kere Davalık Olduk”

Recep Canpolat, FETÖ ile bağlantılı olduğu iddialarına karşı, “FETÖ lideriyle 8 kez davalık olduk. Bu yeterli mi? Ben bu yapının aleyhinde 2009’dan beri yazı kaleme alıyorum” ifadelerini kullandı. Ayrıca, 2013 yılında yazdığı “28 Şubat’ta Gülen Cemaatinin Rolü” başlıklı köşe yazısını örnek gösterdi.

İtiraf: “Firari FETÖ’cülerle Görüştüm”

Canpolat, yaptığı açıklamada, Washington’daki Halkbank davası sırasında firari FETÖ’cülerle karşılaştığını ve ayaküstü selamlaştığını kabul etti. Canpolat, bu görüşmelerin iradesi dışında olmadığını vurgulayarak, kiminle konuşacağına kimsenin karar veremeyeceğini belirtti.

Nihat Genç’ten Sert Tepki

Hakkındaki iddialara karşı Nihat Genç, sosyal medya hesabı üzerinden sert açıklamalarda bulundu. Genç, eleştirilere yanıt vermek yerine hakaret etmeyi tercih etti ve kişisel saldırılarda bulundu.

Herkesi suçlayan Nihat Genç’in sponsoru FETÖ çıktı - Resim : 1

FETÖ PAYLAŞIMLARI

Herkesi suçlayan Nihat Genç’in sponsoru FETÖ çıktı - Resim : 2
Herkesi suçlayan Nihat Genç’in sponsoru FETÖ çıktı - Resim : 3
Herkesi suçlayan Nihat Genç’in sponsoru FETÖ çıktı - Resim : 4

Kaynak: OdaTV

web sitesi uygulama / geliştirme: