Özgür Özel’den Gizli Fotoğrafa Tepki: “Bir Duble Rakı da İçtim”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gizlice çekilen bir fotoğrafa tepki göstererek içki içtiğini gizlemediğini ve herkesin tercihlerine saygı duyduğunu vurguladı.

Özgür Özel, arkadaşlarıyla kutlama yaptığı sırada gizlice çekilen ve içkili mekanda çekilen görüntülere tepki gösterdi. “Merak ediyorsa, bir duble rakı da içtim. Ben içki içtiğimi gizlemem. İçki içene de, içmeyene de saygı duyarım,” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Program sırasında, kendisini takip eden bir kişinin görüntülerini paylaşarak ‘içkili restoran’ paylaşımı yapmasına tepki gösterdi. Özel, kişisel hayatının başkanlık öncesi olduğu gibi devam ettiğini ve yatılı okul arkadaşının eşine yaptığı sürpriz partiye katıldığını söyledi. 50. yaş gününde İstanbul’da deniz kenarında bir mekanda kutlama yaptığını ve bir duble rakı içtiğini belirten Özel, şu ifadeleri kullandı:

“Birisi karşıdan video çekmiş. Özgür Özel içkili restoranda ‘bilmem ne yapıyor’ diye. Merak ediyorsa, bir duble rakı da içtim. Onu da içki içmeyi şeytanlaştıracaklar, gizleyeceğiz diye bir şey yok. Ben içki içtiğimi gizlemem. İçki içene de saygı duyarım, içmeyene de saygı duyarım. Bu özgürlüklerin kullanılmasından yanayım.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: