Özgür Özel: “Teknik Direktör, Penaltı Atmaz; En Doğru Oyuncuya Attırır”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin yükselen ivmesini görev onayı olarak gördüğünü ve halkın tercihi doğrultusunda hareket edeceğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gerçek Gündem Genel Yayın Yönetmeni Seyhan Avşar ve Ankara Temsilcisi Altan Sancar‘ın sorularını yanıtladı. Özel, partisinin geleceği ve kendi liderlik rolü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“Partide Kavgaya İzin Vermeyeceğim”

Özel, partisinin yükselen ivmesinin bir görev onayı olduğunu belirterek, kendi kişisel taleplerini ön plana çıkarmayacağını, partide kavgaya izin vermeyeceğini ve halkın iradesine saygı duyacağını vurguladı. Anketlerde halkın kimi tercih ederse, o ismi destekleyeceğini ve kimsenin önünü kapatmayacağını ifade etti.

Penaltı Sorusu Üzerine Verdiği Yanıt

Özel, lider olarak doğru kararlar almanın önemine dikkat çekti. Kendisine “Penaltıyı sizin atmanız gerekirse ne yapacaksınız?” şeklinde yöneltilen soruya ise, “Teknik direktör penaltı atmaz; en doğru oyuncuya attırır” diyerek, lider olarak en doğru kararları almaya odaklandığını belirtti.

Bu açıklamalar, Özel’in partiyi iktidara taşımak için tüm sorumluluğu üstlendiğini ve kişisel hırslardan uzak bir yönetim anlayışını benimsediğini gösteriyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: