Özgür Özel: “Selma Ateş’e Yapılan Saldırı Bahçeli’nin Tehditleriyle İlintili”

Özgür Özel, Sinan Ateş'in ablasına yapılan saldırıyı kınadı. MHP lideri Bahçeli'yi suçlayan Özel, suikastın sorumlularının cezalandırılacağını belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sincan Cezaevi Kampüsü’nde Sinan Ateş‘in ablası Selma Ateş ve eşine yapılan saldırıyı sert sözlerle kınadı. Özel, saldırının bir siyasi partinin lideri tarafından yapılan konuşmalarla bağlantılı olduğunu belirtti.

Saldırının Siyasi Bağlantısı Vurgulandı

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Özel, “Bugün Sincan’da Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’e yapılan saldırıyı lanetliyorum. Bir siyasi partinin genel başkanının açıkça hedef gösterdiği dünkü konuşmasıyla bu saldırı şüphesiz ilintilidir” dedi. Özel, özellikle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘yi hedef alarak, onun konuşmalarının suikast davasındaki olaylara zemin hazırladığını iddia etti.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Bahçeli’ye Tepki

Özel, “Dün de ifade ettiğim gibi, siyasi yaşamının en ayıplı konuşmasını yapan Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi, bundan sonra Ateş ailesinin başına gelecek her olaydan sorumludur” ifadelerini kullandı. Özellikle, Ankara‘nın ortasında işlenen bu cinayetin üzerindeki sır perdesini örtmeye yönelik girişimleri kınadı.

Gerçeklerin Ortaya Çıkacağına İnanç

Özel, bu olayın sadece fiziksel saldırılarla sınırlı kalmayacağını ve tehditlerin arkasındaki karanlık güçlerin eninde sonunda cezalandırılacağını belirterek, “Yaratılan bu iklime rağmen gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak, bu suikast aydınlanacak, azmettiriciler de cezalarını çekecektir” dedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: