Özgür Özel: “Kibriniz Yetti! 30 Ağustos’ta Suavi’nin Yanındayız, Konsere Gidiyoruz”

Özgür Özel, Suavi'nin 30 Ağustos'ta Çine'deki konserine yönelik baskılara dikkat çekti ve konsere destek için katılacaklarını belirtti: "Kibriniz yetti" dedi.

İzmir’in Dikili ilçesinde düzenlenen 38. Dikili Kültür Demokrasi ve Emek Festivali‘ne katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, yaptığı konuşmada Dikili’nin kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Küçük yaşlardan itibaren bu festivali takip ettiğini ifade eden Özel, son yerel seçimlerde partisinin İzmir’de büyükşehir ve 28 ilçede belediye başkanlığını kazanmasını hatırlattı.

İzmir’in CHP İçin Stratejik Önemi

Özel, İzmir’de CHP’nin kazandığı belediyelerden bahsederek, “Bugün İzmir’de biri büyükşehir belediye başkanımız olmak üzere 28 belediye başkanının cebinde birer anahtar var. O anahtarlar, Atatürk’ün partisinin Cumhuriyetin ikinci yüzyılındaki iktidarının anahtarlarıdır. Öyle bir sorumlulukları var hepsinin” dedi. Özel, belediye başkanlarının tarihin en başarılı dönemini yaşatmalarını ve CHP iktidarının önünü açmalarını beklediğini vurguladı.

Sanatçı Suavi’ye Destek Mesajı

Özel, sanatçı Suavi‘nin konserlerine yönelik saldırılara ve bunların sonucunda yaşanan iptallere tepki gösterdi. Suavi’nin yıllardır Dikili’de oturduğunu ve festivallerde sahne aldığını hatırlatan Özel, sanatçıya yönelik baskılara karşı duracaklarını belirtti. “Kimseye yukarıdan bakmayın. Kimseyi karınca gibi görmeyin. O karıncayı size ezdirmeyiz. Karıncanın kardeşi var. O da Cumhuriyet Halk Partisi‘dir” diyerek kararlılığını ifade etti.

Festivalde Coşkulu Anlar

Konuşmaların ardından, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz tarafından Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay‘a çiçek ve hediyeler takdim edildi. Festival, sanatçı Melek Mosso‘nun konseriyle devam etti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: