Otopsi Raporu Tamamlandı. Narin Güran’ın Ölüm Nedeni Ortaya Çıktı: İsmail Saymaz Detayları Açıkladı

İsmail Saymaz, Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğünü açıkladı. Cinayete dair yeni bilgiler ve Adli Tıp raporu detayları ortaya çıktı.

Halk TV‘de Gökmen Karadağ‘ın sunduğu Açıkça programına bağlanan gazeteci İsmail Saymaz, Narin Güran cinayetiyle ilgili şok edici detayları paylaştı. Saymaz, Diyarbakır‘da katledilen Narin Güran’ın otopsi raporunun tamamlandığını ve ölüm nedeninin boğularak öldürülme olduğunu açıkladı.

Narin Güran Cinayetinde Flaş Gelişme

Türkiye’nin vicdanını yaralayan Narin Güran cinayetinde, Adli Tıp Kurumu tarafından incelenen DNA örneklerinin sonuçları savcılıkla paylaşılmak üzere. İsmail Saymaz, programda otopsi raporunun bu akşam itibarıyla tamamlandığını ve yarın sabah Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletileceğini belirtti.

“Narin Boğularak Öldürüldü”

Otopsi raporundan elde edilen bilgiler ışığında, Narin’in asfiksi sonucu öldüğü tespit edildi. Saymaz, “Bu, Narin’in yüzüne ve boynuna uygulanan basınç sonucu boğularak hayatını kaybettiğini gösteriyor” dedi. Narin’in kaçırıldığı gün öldürüldüğü düşünülüyor ve ayağında yabani hayvan ısırığı olduğu tespit edildi.

Tecavüz Bulgusu Tespit Edilemedi

Saymaz ayrıca, otopsi raporunda tecavüz ya da cinsel saldırı bulgusunun tespit edilmediğini ancak bunun tahribat nedeniyle net bir şekilde belirlenemediğini söyledi. Raporda ayrıca, Narin’in bedeninde başkasına ait DNA bulunmadığı belirtildi.

Amcası ile İlgili İddialar Doğru Değil

Programda, Gökmen Karadağ tarafından dile getirilen, Narin’in ağzından çıkan sıvının amcası Salim Güran‘ın eline bulaştığına dair iddialar da soruldu. İsmail Saymaz, bu iddiaların Adli Tıp raporunda yer almadığını ve bu iddianın gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Polislere Göre Cinayet Planlı Değil

İsmail Saymaz, olayın detaylarını araştırırken polislerden aldığı bilgileri de paylaştı. Polislere göre, elle boğma olayları genellikle planlı cinayetler değil, anlık gelişen ve çoğunlukla tek bir fail tarafından işlenen suçlar olarak biliniyor. Ayrıca, bu tür olaylar genellikle cinsel saldırı amaçlı gerçekleşiyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: