Osmaniye’de Skandal: Cinsel İstismarcıların Karakol Önündeki Utanç Kuyruğu

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 14 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla 18 kişi gözaltına alındı, 10 kişi tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 14 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik cinsel istismar iddiasıyla başlatılan soruşturmada, 18 kişi gözaltına alındı. Pedagog eşliğinde alınan ifadede çocuğun, cinsel istismara uğradığını belirttiği 18 kişinin isimlerini vermesinin ardından polis ve jandarma ekipleri harekete geçti. Şüphelilerden 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi, 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın Gelişimi

Düziçi ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı ihbarı üzerine başlatılan soruşturmada, polis ve jandarma ekipleri hızlı bir şekilde operasyon düzenledi. Pedagog eşliğinde yapılan sorgulamada çocuğun, kendisine istismarda bulunan 18 kişiyi tanımlamasıyla şüpheliler gözaltına alındı.

Tutuklama Kararı

Gözaltına alınan 18 kişiden 17’si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemede şüphelilerden M.A., A.K., A.A., D.B., R.S., İ.K., E.S., A.İ., M.K. ve A.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma Sürüyor

Büyük yankı uyandıran olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ve jandarma ekipleri olayın tüm detaylarını titizlikle araştırıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: