Nevzat Aydın ve Oğuz Alper Öktem Sosyal Medyada Tartıştı: “Maymunluğun da Bir Sınırı Var”

Nevzat Aydın ve Oğuz Alper Öktem arasında sosyal medyada yaşanan tartışma büyüdü. İkili, sert ithamlarla birbirlerini eleştirdi ve tartışma gündemde geniş yankı uyandırdı.

Yemek Sepeti’nin kurucusu ve eski CEO’su Nevzat Aydın ile Martı’nın CEO’su Oğuz Alper Öktem arasında sosyal medyada yaşanan tartışma, gündemde geniş yankı uyandırdı. İkili arasındaki gerilim, Öktem’in paylaştığı bir videoya Aydın’ın alıntı yaparak yorum yapmasıyla başladı ve kısa sürede kişisel atışmalarla devam etti. Oğuz Alper Öktem, Aydın’ı sosyal medyada engelledikten sonra Aydın, eleştirilerini sürdürerek tartışmayı büyüttü.

Tartışmanın Başlangıcı

Tartışma, Oğuz Alper Öktem’in Martı Tag kullanıcılarıyla yaptığı miting görüntülerini içeren bir videoyu sosyal medyada “Cehennemden geçiyorsan, yürümeye devam edeceksin” notuyla paylaşmasıyla başladı. Öktem’in bu paylaşımını gören Nevzat Aydın, tweeti alıntılayarak şu yorumu yaptı:

“Arkadaşlar, aranızda Alper’in yakın arkadaşı veya aile dostu falan varsa bi ‘abi napıyorsun kendine gel’ der misiniz size zahmet. Ben derim de dinlemez sanki.”

Öktem’in Sert Yanıtı ve Engelleme Kararı

Bu yoruma karşılık Öktem, sert bir şekilde cevap verdi ve Aydın’ı hedef alarak şunları söyledi:

“220 bin emekçi kardeşimin geleceği için canhıraş savaşıyorum. Kelle koltukta, karın tokluğuna paket taşıyan kuryeler sayesinde zengin olup köşeye çekilip para yemiyorum. Sen bunları kafana takma. Masanın başında bekleyen emekçiye söyle, sana bir bardak daha doldursun.”

Bu yanıtın ardından Öktem, Aydın’ı sosyal medyada engelledi.

Nevzat Aydın’ın Karşı Yanıtı

Engellenmesinin ardından Nevzat Aydın, tartışmayı sosyal medyada devam ettirerek Öktem’e şu ifadelerle yanıt verdi:

“Beni bloklayıp kaçmayı tercih etmiş muhterem emekçi savunucusu. Halbuki daha yeni başlamıştık be Alper. Sana samimi tavsiyem ya politikacı ol – ki çok yakışır – ya da aktör – o konuda bayağı rezaletsin.”

Öktem’in Fotoğraf Hamlesi ve Aydın’ın Tepkisi

Tartışma, Oğuz Alper Öktem’in Nevzat Aydın’ın elinde rakı şişesi tuttuğu bir fotoğrafı paylaşmasıyla daha da büyüdü. Aydın bu paylaşımı da yanıtsız bırakmadı:

“İyice saçmaladın be Alper. Zerre umrunda olsa ‘emekçi’ kardeşlerin keşke. Maymunluğun ve rol yapmanın da bir sınırı var. Şişeyle fotoğrafım çok güzel çıkmış; saklamıştım çok, nereden buldun? Pek köşeme çekilmiş de sayılmam; genç girişimcilere yardımcı oluyorum, zamanında sana da olduğum gibi.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: