Narin’in Çilesi Mezarında Bile Devam Etti: Kemikleri Defnedildi

Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran’ın mezarı, otopsi için açıldı. İncelenen kemikler yoğun güvenlik önlemleri altında yeniden defnedildi.

Türkiye’yi yasa boğan Narin Güran cinayetinde, küçük kızın çilesi ne yazık ki öldükten sonra da sona ermedi. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni çuval içerisinde bulunan Narin’in kemikleri, otopsi için İstanbul’a gönderilmişti; incelemelerin ardından yeniden Diyarbakır’a getirildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı. Otomobilinde Narin’e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, cinayete karıştığı itiraf edilen Nevzat Bahtiyar ve Narin’in annesi Yüksel Güran ile ağabeyi Enes Güran da dahil olmak üzere 12 kişi tutuklandı. Soruşturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülüyor.

İstanbul’a Gönderilen Kemikler Yeniden Diyarbakır’a Getirildi

Narin’in cansız bedenine ait olduğu düşünülen kemik parçaları, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan detaylı otopsi incelemesinin ardından tekrar Diyarbakır’a getirildi.

Kemikler Tekrar Defnedildi

Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracı, Narin’in kemiklerini Tavşantepe Mahallesi’ndeki mezarlığa götürdü. Alınan sıkı güvenlik önlemleri altında, daha önce defnedilen mezar tekrar açıldı ve Narin’in kemikleri, cenazesinin yanına defnedildi. Açılan mezar, işlem tamamlandıktan sonra tekrar kapatıldı.

Trajedinin Peşini Bırakmayan Çile

Narin’in cinayeti Türkiye’de büyük yankı uyandırdı ve adalet arayışı sürüyor. Küçük yaşta hayattan koparılan Narin’in çilesi, ne yazık ki ölümünden sonra da devam etti. Ailesi ve kamuoyu, bu acı dolu olayın aydınlanmasını beklerken, olayla ilgili yeni gelişmeler yakından takip ediliyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: