Narin’in Ablası da Yıllar Önce Hayatını Kaybetmiş: Onun Ölümü de mi Şüpheli?

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın ablasının da yıllar önce şüpheli bir şekilde öldüğü ortaya çıktı. Uzmanlar, soruşturmanın yeniden açılması gerektiğini vurguluyor.

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili gelişmeler devam ederken, ailenin geçmişindeki bir başka ölüm olayı gündeme geldi. Narin’in ablasının da yıllar önce “merdivenden düşerek” hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bu yeni bilgi, olayın ardındaki sır perdesini daha da derinleştirdi.

Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar’ın Açıklamaları

Halk TV’de Gülşah Ekinci ile Gündem Özel programına bağlanan Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar, Narin’in ölümünün ardından dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kar, “Narin’in ablasının yıllar önce merdivenden düşerek hayatını kaybetmesi ve şimdi de Narin’in benzer bir şekilde şüpheli bir şekilde öldürülmesi, çocuk istismarı sinyali olabilir” dedi.

Soruşturma Yeniden Açılmalı

Prof. Dr. Hakan Kar, ailede iki kız çocuğunun ardı ardına ölmesinin, ihmal ve istismar ihtimalini göz önünde bulundurmaya zorladığını belirterek, Narin’in ablasının ölümüne ilişkin soruşturmanın yeniden açılması gerektiğini söyledi. Kar, “Çocuk istismarlarında suya atılma, yakarak öldürme gibi durumları çok sık gördük. Umarım küçük Narin’in başına böyle bir şey gelmemiştir. Ancak ablasının da benzer şekilde ölmesi, bu olayın derinlemesine incelenmesi gerektiğini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Aile Gözaltında

Narin’in ölümüyle ilgili olarak annesi, babası, iki ağabeyi ve amcaları gözaltına alınmış durumda. Ailenin geçmişi ve yaşanan ölümler arasındaki bağlantıların aydınlatılması için soruşturma derinleştiriliyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: