Narin Güran Olayında Gözaltılar Artıyor: 21 Kişi Sorguda

Diyarbakır'ın Tavşantepe köyünde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili 21 kişi gözaltına alındı. Gözaltı kararı verilen isimler arasında Narin Güran'ın çok yakınlarının da olduğu öğrenildi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde, 21 Ağustos günü Kuran kursundan arkadaşlarıyla birlikte çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedenine bu sabah ulaşıldı. Küçük kızın cesedi, bir çuval içerisinde dere yatağında bulundu. Olayın ardından güvenlik güçleri soruşturmayı derinleştirerek 21 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltı kararı verilen isimler arasında Narin Güran’ın çok yakınlarının da olduğu öğrenildi.

Narin Güran’ın Acı Sonu

Narin Güran’ın kaybolduğu günden bu yana arama çalışmaları aralıksız devam ederken, sabah saatlerinde gelen acı haber, ailesi ve tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Küçük kızın cansız bedenine ulaşıldığı nokta, çevrede yaşayanlar arasında büyük üzüntü ve tepkiyle karşılandı. Yetkililer, olayın ardından soruşturmayı genişleterek şüpheli olabilecek kişileri gözaltına aldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili olarak 21 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili daha fazla detay elde edebilmek için çalışmalar sürüyor. Emniyet yetkilileri, gözaltına alınan kişilerin sorgularının sürdüğünü ve elde edilen deliller doğrultusunda soruşturmanın daha da derinleştirileceğini belirtti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: