Narin Güran Cinayetinde Yeni Tutuklama: Yenge Hediye Güran Cezaevinde

Narin Güran cinayetinde amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran “kasten öldürmeye iştirak” suçundan tutuklandı. Tutuklu sayısı 12’ye yükseldi.

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de cesedine ulaşılan sekiz yaşındaki Narin Güran‘ın ölümüne ilişkin soruşturma derinleşiyor. Adli Tıp Kurumu‘nun incelemelerine göre Narin Güran, boğularak öldürüldü. Boğulma sırasında Narin’in ağzından çıkan sıvının amca Salim Güran’ın eline ve araç direksiyonuna bulaştığı tespit edildi.

Yenge Hediye Güran Tutuklandı

Soruşturma kapsamında daha önce “Suç delillerini yok etmek” suçlamasıyla tutuklanan amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran, 13 Eylül’de gözaltına alınmıştı. Hediye Güran, “kasten öldürmeye iştirak” suçlamasıyla tutuklandı. Böylece cinayet soruşturmasında tutuklu sayısı 12 kişiye yükseldi. İfadesinde, “Narin kaybolduktan sonra telefonumu değiştirdim” dediği öğrenildi.

Diğer Gelişmeler

Hediye Güran ile aynı gün adliyeye sevk edilen Narin Güran’ın kuzenleri Şeyma ve İsa Kaya ise serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında amca Fuat Güran’ın, Narin aranırken jandarma ekiplerine yakın durduğu ve konuşmaları gizlice dinlediği iddia ediliyor. Ayrıca, amcanın WhatsApp konuşmalarını sildiği ve jandarmayı yanıltmak için asılsız ihbarlar yaptığı da öne sürülen iddialar arasında.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: