Narin Güran Cinayetinde Yeni Gelişme: İtirafçı Nevzat Bahtiyar Tutuklandı

Narin Güran'ın cesedini dereye gizlediğini itiraf eden Nevzat Bahtiyar 'Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran‘ın cesedi, Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içinde gizlenmiş olarak bulundu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Nevzat Bahtiyar (48), jandarmadaki sorgusunun ardından 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği‘nde “Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

Narin Güran, 21 Ağustos tarihinde kaybolmuştu. Arama çalışmaları sırasında Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, küçük kızın cesedinin kıyafetleriyle birlikte dere kenarında çuval içinde taşlarla gizlenmiş halde bulunduğunu açıklamıştı. İlk bulgulara göre Narin Güran’ın öldürülüp çuval içinde derenin kenarına getirildiği ve üzerine ağaç dalları ile taşlar konularak gizlendiği belirtildi.

Soruşturma kapsamında, aralarında Narin Güran’ın annesi, babası, amcaları ve ağabeylerinin de bulunduğu 25 kişi gözaltına alınmıştı. Daha önce de Narin Güran’ın amcası S.G., 2 Eylül’de çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanmıştı.

Bu trajik olay, Diyarbakır’da büyük üzüntüye sebep oldu ve soruşturma derinlemesine devam ediyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: