Narin Cinayetinde 10 Kişi Tutuklandı, Baba Arif Güran: “Kızıma Bunu Yapan Kimse Cezalandırılsın”

Narin Güran cinayetinde tutuklu sayısı 10’a yükseldi. Serbest bırakılan Baba Arif Güran: "İster kardeşim, isterse eşim olsun, kızıma bunu yapan kim ise cezalandırılmasını istiyorum."

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün süren arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada önemli gelişmeler yaşanıyor. Adliyede ifade işlemleri tamamlanan 9 şüpheli, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, aralarında anne, ağabey ve amca dahil olmak üzere 7 kişiyi tutukladı.

7 Kişi Tutuklandı, 4 Kişi Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı

Tutuklananlar arasında anne Yüksel Güran (44), ağabey Enes Güran (18), amca Fuat Güran (42), kuzen Muhammed Kaya, yenge Maşallah Güran (46), kızı Birsen Güran (19) ve halasının eşi Mehmet Şevket Kaya bulunuyor. Ayrıca, tutuklu amca Salim Güran’ın işçileri de tutuklananlar arasında yer aldı. Mehmet Selim Atasoy (40) tutuklanırken, 15 yaşından küçük olan diğer işçisi R.A., yaşının küçük olması sebebiyle adli kontrolle serbest bırakıldı. R.A. ile birlikte toplam 4 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Tutuklu Sayısı 10’a Yükseldi

Cinayetle ilgili daha önce 2 Eylül‘de gözaltına alınan amca Salim Güran ve 11 Eylül‘de gözaltına alınan komşu Nevzat Bahtiyar da tutuklanmıştı. Böylece, Narin Güran cinayeti ile ilgili tutuklu sayısı toplamda 10’a ulaştı.

Baba Arif Güran’dan Açıklama

Serbest bırakılan baba Arif Güran, kızı Narin Güran’ın ölümüyle ilgili “İster kardeşim, isterse eşim olsun, kızıma bunu yapan kim ise her türlü cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: