Mücahit Birinci’den Yiğit Bulut’a İstifa Çağrısı: “Kafa Yerinde mi Senin? Defol Git”

AKP içerisinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’a yönelik tepkiler büyüyor. Eski AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Bulut’a istifa çağrısında bulundu.

AKP içerisinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut‘a yönelik eleştiriler devam ediyor. Son olarak eski AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diyerek kılıçlı yemin etmesi sonrası Yiğit Bulut’un sosyal medyada yaptığı paylaşımı hedef aldı. Birinci, Bulut’a istifa çağrısında bulunarak “Kafa yerinde mi senin? Ayık mısın? İstifa et çek git,” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, AKP’liler arasında büyüyen tartışmanın yeni bir halkası olarak dikkat çekiyor.

Yiğit Bulut, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin yeminine tepki gösteren bazı AKP’lilere yanıt vererek, “Teğmenler ve yemin töreni ile ilgili Ömer Çelik ne diyorsa odur! Çer çöp’ün, dışlanmışların fitne çıkarma çabası nafiledir,” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Bu paylaşımın ardından Birinci, Bulut’u sert bir dille eleştirerek sosyal medya platformu X‘te (Twitter) Bulut’un kendisini engellemesine de tepki gösterdi:

“Pardon ama kafa yerinde mi senin? Ayık mısın? İstifa et çek git. Beni engellemen çözüm mü? Sen bizim sosyolojiye, sırf korsan gösteri yapan askeri öğrencilere tepki verdiler diye, “çer çöp” “fetö artığı” şeklinde hakaret etmiş adamsın.  Reisimizin bugün çıkışından sonra, bu kötülüğü kendine ve bize yapmaya devam etme. Defol git!” 

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: