MSB’den FETÖ Elebaşı İçin Sert Mesaj: “Vatansız Olarak Öldü!”

Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin yaptığı açıklamada, terör örgütlerine karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), FETÖ elebaşı Fethullah Gülen‘in ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “Devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar veren FETÖ elebaşı ölmüştür. Bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de, vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibretliktir” ifadeleri kullanıldı. Bakanlık, terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

MSB’den Sert Mesajlar

MSB‘nin açıklamasında, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen‘in “vatansız” olarak ölmesinin ibretlik bir son olduğu vurgulanırken, bu yapıya hâlâ bağlı olanların Türk adaletine teslim olmaları gerektiği ifade edildi. Ayrıca, tüm terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla süreceği belirtildi.

15 Temmuz Şehitlerine Minnet

Açıklamada, 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlere rahmetle, gazilere ve şehit ailelerine şükran duyguları dile getirildi. “Her türlü değeri istismar ederek insanımıza ve ülkemize ihanet eden tüm terör örgütlerine karşı mücadelemiz kökleri kazınana kadar sürecektir” denildi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: