Milli Boksör Busenaz Sürmeneli’ye Trafikte Saldırı: Şüpheli Tutuklandı

Milli boksör Busenaz Sürmeneli, trafikte yaşanan bir tartışmada saldırıya uğradı. Saldırgan Sedat Karatay, 'Kasten yaralama' ve 'Hakaret' suçlarından tutuklandı.

Fenerbahçe’nin olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksörü Busenaz Sürmeneli, trafikte yaşadığı bir yol verme tartışmasında saldırıya uğradı. Sedat Karatay isimli kamyonet sürücüsü, Sürmeneli’ye tokat atıp hakaret etti. Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemede ‘Kasten yaralama’ ve ‘Hakaret’ suçlarından tutuklandı.

Olayın Detayları

Olay, önceki gün saat 22.30 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi Devlet Sahil Yolu Ganita mevkisinde meydana geldi. Kuvvetli sağanak nedeniyle trafikte yavaş ilerleyen Sedat Karatay, Busenaz Sürmeneli’nin kullandığı otomobili sollamak istedi. ‘Yol verme’ tartışması sonucu, Karatay aracını milli boksörün önüne kırdı. İddiaya göre, Karatay aracından inerek Sürmeneli’ye tokat attı ve hakaret etti. Olay sonrası bölgeden kaçan Karatay, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Şüpheli Tutuklandı

Polis tarafından gözaltına alınan ve hakkında birçok suç kaydı bulunduğu belirlenen Sedat Karatay, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından ‘Kasten yaralama’ ve ‘Hakaret’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

web sitesi uygulama / geliştirme: