Mansur Yavaş: “Bu Saatten Sonra Bekleyeceğimiz Bir Makam Yok”

Mansur Yavaş, CHP Mut İlçe Başkanlığı'ndaki konuşmasında "Bu saatten sonra bekleyeceğimiz bir makam yoktur" diyerek, adaylık tartışmalarına dikkat çekti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Mut İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Bizler gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bu saatten sonra bekleyeceğimiz herhangi bir makam yoktur. Ama bu güzel vatanı bize emanet eden insanlara borcumuz var” dedi.

“Anayasanın Değişmez Maddeleri Konusunda Hassasız”

Mansur Yavaş, konuşmasında anayasa tartışmalarına da değinerek, CHP’nin hassasiyetlerinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bayrak ve anayasanın değişmez maddeleri olduğunu vurguladı. Yavaş, “Televizyonlarda anayasanın 4. maddesini kaldırmayı önerenlere, bu milletle, vatanla ve Türk bayrağıyla problemi olan herkese karşı olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

“Bu Saatten Sonra Bekleyeceğimiz Bir Makam Yoktur”

Yavaş, geleceğe yönelik planlarından bahsederken genel iktidara geldiklerinde devletin tüm kurumlarını Cumhuriyet’in temel prensipleri doğrultusunda yeniden yapılandıracaklarını belirtti. Şu ifadeleri kullandı:

“Bu saatten sonra bekleyeceğimiz herhangi bir makam yoktur. Ama bu güzel vatanı bize emanet eden insanlara borcumuz var. Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsız bir şekilde emanet ettiği bu vatanı, aynı şekilde torunlarımıza teslim etmek için çalışıyoruz.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: