Küçükçekmece’de Metrobüs Kazası: 1 Ölü, 2’si Ağır 38 Yaralı

Küçükçekmece'de iki metrobüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 38 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Küçükçekmece’de meydana gelen metrobüs kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır olmak üzere 38 kişi yaralandı. Olayın hemen ardından itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından metrobüs hattı her iki yönde de kapanırken, yolcular otobüs ve Marmaray’a yönlendirildi.

Kaza Sonrası Trafik Yoğunluğu

Kaza, Küçükçekmece Sefaköy Evlendirme Dairesi bölgesinde iki metrobüsün çarpışması sonucu gerçekleşti. Kazanın ardından her iki istikamette de yoğun trafik oluştu ve uzun araç kuyrukları meydana geldi. Metrobüs yolu kapanırken, ulaşımda aksaklıklar yaşandı.

İstanbul Valiliği’nden Açıklama

İstanbul Valiliği, kazayla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Küçükçekmece Sefaköy Evlendirme dairesi bölgesinde iki metrobüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır 38 kişi yaralanmıştır. Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edilmiştir. Ölen vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

web sitesi uygulama / geliştirme: