Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e Sert Eleştiri: İhaneti Görebiliyoruz

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'in Külliye'ye yaptığı ziyaretle ilgili sert eleştirilerde bulundu: "Yaşadığımız bu topraklarda maalesef ihaneti de görebiliyoruz."

CHP’nin önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener‘in Külliye’ye yaptığı ziyaret hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Kısa Dalga’dan Günel Cantak‘ın sorularını yanıtladı ve Akşener’in Külliye’ye gitmesine ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Meral Akşener’in Külliye Ziyareti

Kılıçdaroğlu, Meral Akşener‘in Külliye’yi ziyaret etmesini değerlendirdi ve bu duruma şaşırmadığını ifade etti. İYİ Parti ve Akşener’in bir “Saray/AK Parti projesi” olduğu iddialarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, yaşanan olayların ihanet olarak görülebileceğini belirtti.

Demokrasi Tarihi ve Mutabakat Metni

Kılıçdaroğlu, 6 lider olarak Türkiye’yi yönetme konusunda bir ortak mutabakat metni üzerinde anlaştıklarını ve bu metnin Türkiye’nin demokrasi tarihi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem‘e geçişte yapılacak Anayasa değişiklikleri konusunda varılan anlaşmanın ardından, masadan kalkıp tekrar masaya dönme sürecinin yaşanmaması gerektiğini ifade etti.

İhanet İddiaları

Kılıçdaroğlu, Akşener’in Saray‘da görünmesinin kendisini şaşırtmadığını belirtti ve şunları ekledi: “Yaşadığımız bu topraklarda maalesef ihaneti de görebiliyoruz.”

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: