Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e Eleştiri: “CHP Bu Çarka Payanda Olmaz”

İsim vermeden Özgür Özel'in açıklamalarını eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi; rüşveti aklayacak bir parti değildir" dedi.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinin rüşvet ve yolsuzlukla ilgili meselelerde net duruşunu vurguladı. Cumhuriyet Halk Partisi‘nin, Erdoğan Hükümeti ve Saray düzeniyle uzlaşan bir yapı olmayacağını belirten Kılıçdaroğlu, CHP Lideri Özgür Özel‘in, New York Belediye Başkanı’na rüşvet verilmesi meselesini devlet meselesi olarak görmesini eleştirdi.

“CHP Rüşveti Aklayacak Bir Parti Değildir”

Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi; rüşveti aklayacak, rüşvet verenleri devlet olarak isimlendirecek ve bu çarka payanda olacak bir parti asla değildir” diyerek sert bir açıklama yaptı. Ayrıca, CHP’nin iktidarla yapılan yanlışlıklara göz yummayacağını ve bu suçlara ortak olmayacağını belirtti.

Asıl Görevimiz Bu Soruları Sormaktır

Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’ye yönelik eleştirilerinde şunları söyledi: “Çocuklarının vakıfları Amerika’da neler yapmış, mal varlıkları ne kadarmış? Muhammed Ali’nin çiftliğini kim satın almış? Asli görevimiz bu soruları sormaktır” diyerek, yolsuzluklarla ilgili sorgulamaların devam edeceğini vurguladı.

“Milletimin ve Partimin Yanındayım”

Kılıçdaroğlu, mafyalar, hırsızlar ve uyuşturucu baronlarına karşı sonuna kadar mücadele edeceğini belirterek, “Milletimin ve partimin tam yanındayım. Bugün normalleşme adı altında bizlere AKP’nin hatalarına göz yummamızı isteyenlere karşı mücadele edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: