Kayseri’de AK Parti’nin Sucuk Mangal Keyfi Tepki Çekti: “Yiyin Efendiler Yiyin”

Kayseri’de düzenlenen bir AKP etkinliğinde yapılan sucuk mangal keyfi, sosyal medyada büyük tepki çekti. Vatandaşlar, zor ekonomik şartlarda böyle görüntülerin rahatsız edici olduğunu belirtti.

Kayseri’de AKP tarafından düzenlenen bir etkinlikte yapılan sucuk mangal keyfi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Vatandaşların zor ekonomik koşullarda yaşam mücadelesi verdiği bir dönemde, iktidar yetkililerinin lüks içinde mangal yapması birçok kişi tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Sosyal medyada “aç halkın tok vekilleri” yorumu öne çıkarken, muhalefet partileri de duruma tepki gösterdi.

Muhalefetten Sert Tepki

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, olayı eleştirerek “Kayseri halkı sucuğa pastırmaya hasret, iktidar zevki sefa peşinde” dedi. Vatandaşlar ise Tevfik Fikret’in “Yiyin efendiler yiyin” sözleriyle duruma tepki gösterdi. AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, etkinliği savunarak “Kayseri Sucuğu’nun keyfini hemşehrilerimize ikram ettik” açıklamasında bulunsa da, bu açıklamalar sosyal medyada oluşan tepkileri yatıştırmaya yetmedi.

Sosyal Medyada Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, birçok kullanıcı tarafından “Ekonomik sıkıntılar yaşanırken böyle bir manzaranın paylaşılması rahatsız edici” olarak değerlendirildi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: