Katil Semih Çelik Babasına Defalarca Sormuş: “Seni Nasıl Öldüreyim?”

İstanbul’da iki genç kızı katleden Semih Çelik, babasına da “Seni nasıl öldüreyim?” diye sormuş. Cani, cinayetlerde kasap bıçakları kullanmış.

İstanbul‘da İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i vahşice katleden Semih Çelik’in, babasını da öldürmeyi planladığı ortaya çıktı. Cinayetlerin ardından babası A. Çelik’in verdiği ifade, Semih’in babasına defalarca “Baba seni nasıl öldüreyim?” diye sorduğunu gösteriyor. Babanın, oğlunun bu korkunç soruyu defalarca tekrarladığını ifade ettiği öğrenildi.

Korkunç Cinayetler ve Sonrası

Semih Çelik (19), İstanbul’da Ayşenur Halil’i boğazını keserek vahşice katletmiş ve ardından İkbal Uzuner‘i Edirnekapı surlarında öldürüp parçalara ayırmıştı. Bu korkunç cinayetlerin ardından Semih, intihar etti. Olayların şoku geçmeden, Semih’in babasına yönelik ölüm tehditleri de ortaya çıktı. A. Çelik, oğlunun bu rahatsız edici sözlerinin ardından oğlunun sorunlarının olduğunu belirtti, ancak kimsenin ona yardımcı olamadığını ifade etti.

5’li Bıçak Seti ile İşlediği Cinayetler

Yapılan soruşturmalarda, Semih Çelik’in her iki cinayette de 5’li bir bıçak seti kullandığı ortaya çıktı. Yeni Şafak’ta yer alan bilgilere göre, Semih’in cinayetlerden önce bu bıçak setini Edirnekapı surlarına götürdüğü tespit edildi. Çelik’in bir dönem kasaplık yapmış olması, cinayetleri işlediği bıçakları ustalıkla kullanmasının ardındaki nedeni açıklıyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: