İzmir Yangınıyla İlgili Sosyal Medya Operasyonu: 20 Hesap Yöneticisine Gözaltı

İzmir’deki orman yangınlarıyla ilgili provokatif paylaşımlar yaptığı iddia edilen 20 sosyal medya hesabı yöneticisi gözaltına alındı.

İzmir’deki orman yangınları ile ilgili 20 sosyal medya hesabı yöneticisi, ‘provokatif paylaşımlar’ gerekçesiyle gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yangınla mücadelede devletin tüm kurumlarıyla aktif olarak çalıştığını vurgularken, yangınla ilgili halk arasında nifak tohumu ekmeye çalışanların adalete teslim edileceğini belirtti.

İzmir’in Karşıyaka ve Urla ilçelerinde çıkan orman yangınlarının kontrol altına alındığı, ancak Menderes ilçesindeki yangınla mücadelenin sürdüğü bildirildi. Yangınların neden olduğu hasarın boyutu ise henüz netleşmedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yangınla ilgili provokatif paylaşımlar yapan 20 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Yerlikaya, “Orman yangınları gibi milletçe büyük üzüntü duyduğumuz bir konuda, halkımız arasına nifak tohumu ekmeye çalışanlara müsaade etmeyeceğiz! Bu tür paylaşım yapanlar adalete teslim edilecektir!” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: