İmamoğlu, Parti İçi Tartışmalara Son Noktayı Koydu: “Benim Yol Arkadaşım Değil”

Ekrem İmamoğlu, parti içindeki tartışmalara yönelik uyarılarda bulunarak, "Bununla uğraşan kim var ise benim yol arkadaşım değildir" ifadelerini kullandı ve birlik çağrısı yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, parti içindeki tartışmalara ve hizipçiliğe dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içindeki yol arkadaşlarına ve parti yönetimine yönelik yaptığı konuşmada, birliğin ve hizmet etmenin önemini vurguladı. İsim vermeden eleştirdiği kişilere yönelik, “Bununla uğraşan kim var ise benim yol arkadaşım değildir, nokta” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun Dikkat Çeken Açıklamaları

İmamoğlu, Sultanbeyli Battalgazi İtfaiye İstasyonu’nun açılışında yaptığı konuşmada, özellikle parti içinde yaşanan iç meselelerin zaman kaybı olduğunu ve asıl meselenin memleket olduğunun altını çizdi. İmamoğlu, “Parti içindeki mevzuları konuşup konuşturan, geceyi gündüzü meşgul eden kim var ise hem millete, hem de Mustafa Kemal Atatürk‘e ihanet eder” dedi.

“Memleket Meselesi Üzerine Koşanlar Benim Yol Arkadaşım”

İmamoğlu, partisi içindeki siyasetçilere yönelik olarak, “Memleket meselesi doğrultusunda koşan, en iyiyi yapmaya çalışan belediye başkanları benim en üstün yol arkadaşımdır” diyerek, hizmet etmeyi önceleyen siyasetçilerin yanında olduğunu vurguladı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: