İmamoğlu, Kılıçdaroğlu Ziyaretini Değerlendirdi: “Dertleştik ve Sohbet Ettik”

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarını paylaştı. Görüşmelerin devamının gelmemesinin yanlış olacağını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün evinde ziyaret ettiği CHP’nin 7’nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, görüşmenin bir “dertleşme ve sohbet” olduğunu belirterek, bu buluşmanın sürpriz olmadığını vurguladı.

İmamoğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmemiz sürpriz değil. Sonuçta, bizim önceki dönem genel başkanımız. Bu muhabbetin içeriği tamamen bir dertleşmedir, sohbettir. Birbirine sevgisi yüksek, saygısı yüksek iki insanın buluşmasıdır. İçeriğin kamuoyu ile paylaşılan birçok gündemle ilgisi yoktur” dedi.

“Devamı Gelmezse Yanlış Olur”

Görüşmenin yaklaşık iki saat sürdüğünü belirten İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nu İstanbul’daki açılışlarına davet ettiğini ve bu davetin kendisi için büyük bir onur olacağını dile getirdi. Görüşmelerin devamının gelip gelmeyeceği sorusuna ise İmamoğlu, “Niye gelmesin? Gelmezse yanlış olur. Daha fazla, daha sık ve daha gündemli olmasını da dilerim. Sonuçta biz beraber çalıştık. Kader birliği yaptık. Bundan sonra yeni bir dönem var. Yeni bir süreç var. Bu süreci de Sayın Kılıçdaroğlu ve onun gibi partimizin büyüklerinin ışık tutması, yön vermesi, tavsiyede bulunması kadar önemli hususlar yoktur. O bakımdan, elbette Sayın Kılıçdaroğlu ile defalarca buluşmayı dilerim.” ifadelerini kullandı.

“Daha Fazla ve Gündemli Görüşmeler Dilerim”

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile görüşmelerinin daha sık ve daha gündemli olmasını arzu ettiğini belirterek, “Sayın Kılıçdaroğlu ile defalarca buluşmayı dilerim. Sonuçta biz beraber çalıştık. Kader birliği yaptık. Bundan sonra yeni bir dönem var. Bu süreci de Sayın Kılıçdaroğlu gibi partimizin büyüklerinin yönlendirmesi, tavsiyede bulunması önemlidir.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: