İlber Ortaylı Sağlık Durumu Hakkında Konuştu: “Hayatım Biraz Yavaşlayacak, Bir İki Aya Tekrar Canlanmış Olacağım”

İlber Ortaylı, sağlık sorunları nedeniyle hayatının bir süre yavaşlayacağını ancak birkaç ay içinde toparlanacağını ve yeniden canlanacağını açıkladı.

İlber Ortaylı, sağlık sorunları nedeniyle hayatının bir süre yavaşlayacağını duyurdu. Ortaylı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Koç Hastanesi’nde tedavi gördüğünü belirterek, birkaç ay içinde toparlanacağını ifade etti.

“Yorgunluğum Birikmiş Kusurlarımın Sonucu”

İlber Ortaylı, takipçilerine sağlık durumu hakkında detaylar vererek şunları söyledi: “Yaz sonunda bir yorgunluk oluyor. Benim yorgunluğum bir parça da birikmiş kusurlarımın, tıbbi bakımdan ihmallerin sonucu. Bir müddettir tedavi görüyorum. Aldığım immun ilaçlar nedeniyle sert tepkiler yaşadım. Şu an bir iki haftalık dinlenme sürecindeyim. Hayatım biraz yavaşlayacak, ancak tamamen durmayacak. Sadece acil olan yazılarımı yazacak ve bazı programları gerçekleştireceğim. Okuma faslına ise daha fazla dikkat edeceğim. Zannediyorum bir iki ay içinde tekrar canlanmış olacağım.”

“Gösterilen İlgi Beni Duygulandırdı”

Ortaylı, bu süreçte gösterilen yoğun ilgi ve destek karşısında duygulandığını belirterek, takipçilerine teşekkür etti. Yazar, ilgiyi ve sevgiyi, bir yazarın ve hocanın hayatındaki en değerli olaylardan biri olarak nitelendirdi.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: