Hülya Avşar’dan Merve Taşkın’a Bekaret Sorusu: “Kızlığını Satmadın mı?”

Hülya Avşar’ın sosyal medya fenomeni Merve Taşkın’a yönelttiği bekaret sorusu tartışma yarattı. Taşkın’ın aldığı teklifler ve yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.

Hülya Avşar, sosyal medya fenomeni Merve Taşkın’a yönelttiği “Kızlığını satmadın mı?” sorusuyla gündem oldu. Avşar’ın bu sorusu, tartışmaların fitilini ateşlerken, Merve Taşkın’ın verdiği yanıtlar dikkat çekti.

Taşkın, daha önce aldığı tekliflerle ilgili olarak şunları söyledi:

“Yok, öyle bir teklif geldi. Bakire olunca daha çok para veriyorlar. Bunun için diktirenler ve bakire gibi taklit edenler de var zaten. Düşündüm, çünkü normale göre daha yüksek bir miktardı o zamanlar. İlk teklif geldiğinde yaşlı biriydi ve yapamayacağımı söyledim. Bir aracı vardı, ona söyledim. Aslında kabul edilebilecek bir miktardı benim için ve birçok şeyi değiştirirdi, daha rahat düzen kurardım. Çünkü daha yeni İstanbul’a gelmiştim.

Sonra normal biri olsa istemiyorum dersin ya da ne bileyim, canın acırsa tepki gösterirsin. Ama bunda nasıl olacak, kaba mı kibar mı falan diye korktuğum için yapamadım. Sonra başka bir teklif geldi. Ona tamam demiştim, parayı da göndermişti. Genç, yakışıklı, zengin bir erkekti. Normalde de okey diyebileceğim biriydi ve para da göndermişti. Tatile gideriz, otele gideriz, 3-4 gün tatil yaparız falan.

Ama tarihe yaklaştıkça yine korktum ve ‘Kusura bakma’ dedim. Parayı da istemedi, bende kaldı.”

Bu açıklamalar sonrası sosyal medyada büyük bir tartışma başladı. Hülya Avşar’ın sorusu eleştirilirken, Merve Taşkın’ın yaşadıkları da birçok kişi tarafından konuşulmaya devam ediyor.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: