Hayrünnisa Gül’e Hırsızlık Şoku: Para Dolu Zarflar İngiltere Polisi Tarafından Çalındı İddiası

Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, İngiltere’den çıkış yaparken hırsızların hedefi oldu. Para dolu zarfların çalındığı iddia edilirken olay büyükelçiliğe iletildi.

Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, İngiltere’den çıkış yapacakları sırada büyük bir hırsızlık şoku yaşadı. İddiaya göre, Gül çiftinin para dolu zarfları, İngiltere polisi tarafından çalındı. Hayrünnisa Gül, durumu hemen İngiltere ve Türk Büyükelçiliği’ne bildirdi.

Abdullah Gül ve Eşi İngiltere’de Hedef Oldu

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Oxford İslam Araştırmaları Merkezi Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılmak için eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte İngiltere’ye gitmişti. Ancak ülkeden çıkış yapacakları sırada hırsızların hedefi oldular. İngiltere polisi tarafından çalındığı öne sürülen zarfların içerisinde sterlin ve euro olduğu bildirildi.

    Olay Nasıl Gelişti?

    İddiayı gündeme taşıyan isim, yazar Talat Atilla oldu. Olayın doğruluğu ise Abdullah Gül’ün basın danışmanı Birol Avşar tarafından teyit edildi. Avşar, 13 Eylül’de İngiltere’den ayrıldıkları sırada olayın gerçekleştiğini belirterek, “Zarfların içinde sterlin ve euro vardı. İngiltere ve Türk Büyükelçiliği konuyla yakından ilgileniyor” dedi.

    web sitesi uygulama / geliştirme: