Gülben Ergen’den Narin’in Annesine: “Kahpelik İki Bacak Arasında Değil”

Gülben Ergen: "Bu kadının Allah'ı olduğuna inanmıyorum, ama avukatı var. 1 aydır kan kustuk! Kızına karşı dürüst ol be kadın!"

İlk günden itibaren sosyal medyada aktif olan Gülben Ergen, Narin’in kaybolmasıyla ilgili her yeni gelişme sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle son gelişmelerin ardından yaptığı yorumlarla X gündeminde en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Ergen’in, Narin’in annesi Yüksel Güran hakkında yaptığı sert paylaşım da geniş yankı uyandırdı.

Gülben Ergen’in Paylaşımları Olay Oldu

Diyarbakır’da işlenen Narin Güran cinayeti gündemdeyken, Nevzat Bahtiyar‘ın itirafları yeni bir tartışma başlattı. Bahtiyar’ın ifadesine göre, suç ortağı olduğunu söyleyen Salim, kızı öldürdüğünü itiraf etmişti. Bu süreç boyunca Gülben Ergen, Narin’in annesi Yüksel Güran hakkında sert ifadeler kullanarak sosyal medyada ses getirdi.

Ergen, Yüksel Güran‘ın fotoğrafını paylaşarak, “Kahpelik iki bacak arasında değil. Beyinde, vicdanda, yürekte. Bu kadının Allah’ı olduğuna inanmıyorum, ama avukatı var” şeklinde sert bir çıkış yaptı. Ardından, “1 aydır kan kustuk! Kızına karşı dürüst ol be kadın!” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Gülben Ergen’in Tepkisi Sosyal Medyada Geniş Yankı Uyandırdı

Ergen, paylaşımının devamında ise şu ifadeleri kullandı: “Gerçeği saklayan, susan, gizleyen, yalanla yanıltan, görmezden gelen, suçluları koruyan, adaleti engelleyen kimler varsa tez vakitte kan kussunlar.” Bu sert ifadeler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve X platformunda binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: