Gülben Ergen’den Adalet Bakan Tunç’a: “Narin’in Katillerini Öğrenmek İstiyoruz”

Gülben Ergen, sosyal medya üzerinden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a, Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklama yapması için çağrıda bulundu. Ergen, cinayetin failleri ve nedenini öğrenmek istediklerini belirtti.

Gülben Ergen, sosyal medya üzerinden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç‘a seslenerek, Diyarbakır’da öldürülen Narin Güran cinayetine ilişkin açıklama talep etti. Ergen, Bakan Tunç’un sosyal medya paylaşımının altına yaptığı yorumda, Narin Güran’ın katilleri ve cinayetin nedenini öğrenmek istediklerini belirtti.

Gülben Ergen’in Mesajı

Gülben Ergen, Bakan Tunç’a şu ifadelerle seslendi:

“Sayın Bakanım, Narin’in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle ebeveynler olarak öğrenmek istiyoruz ve bir ay geçmesine rağmen sabırla bizlere yapacağınız açıklamayı bekliyoruz. Soruşturmanın selameti için olan yayın yasağı, gizlilik dönemi gibi hassas zaman dilimlerinin geçtiğini düşünüyoruz.”

Narin Güran Cinayeti

21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül‘de cansız bedenine ulaşılan Narin Güran‘ın öldürülmesine ilişkin soruşturma devam ediyor. Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesi‘nde yaşanan bu trajik olay, toplumda büyük yankı uyandırmış durumda. Cinayete ilişkin 12 kişi tutuklanmış olmasına rağmen, olayın faili ve nedeni hala tam olarak aydınlatılmadı.

Adalet Bakanı’nın Paylaşımı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından Burdur ve Karabük’te idare mahkemesi kurulduğunu duyuran bir paylaşım yaptı. Gülben Ergen ise bu paylaşımın altına Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklama talebini dile getirdi. Ergen, olayın üzerindeki gizlilik sürecinin sona erdiğini ve toplumun bilgilendirilmesini beklediklerini belirtti.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: