Galataport’ta Çay ve Su Krizi: Sinirlenen Müşteri Silahla Ateş Etti

İstanbul Galataport'taki bir restoranda çay ve su gelmeyince sinirlenen müşteri, garsonlara silahla ateş etti. Olayda kimse yaralanmazken şüpheli gözaltına alındı

İstanbul Galataport‘ta bulunan bir restoranda, çay ve suyun gelmemesi nedeniyle sinirlenen bir müşteri, çıkan tartışmada garsonlara belindeki silahla 3 el ateş etti. Şans eseri olayda kimse yaralanmazken, kavgaya karışanlar polis tarafından gözaltına alındı.

Kavga Nasıl Başladı?

Olay, Galataport AVM‘de bir restoranda meydana geldi. Ailesiyle birlikte restorana gelen müşteri, yemek sonrası gelen hesaba itiraz etti. Çay ve su talebi yerine getirilmeyen müşteri, garsonlarla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve müşteri, belinden çıkardığı ruhsatlı silahıyla garsonlara doğru 3 el ateş etti.

Restoranda Panik Anları

Silah sesleri üzerine restoran müşterileri panikle dışarı kaçıştı. Olayın ardından, silahını güvenlik görevlilerine teslim eden şüpheli, silahının ruhsatlı olduğunu belirterek polise haber verilmesini istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi ve olaya karışan diğer kişileri gözaltına aldı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ederken, yaşanan bu olay İstanbul’da büyük yankı uyandırdı.

Haber Merkezi tarafından yazılan bu haberi beğendiyseniz bunları da beğenebilirsiniz

web sitesi uygulama / geliştirme: